acasa | solutii finantare | despre noi | serviciile noastre | portofoliu | noutati | forum | contact

sau contactati-ne la +4 0264.554.451 romana | english
SOLUTII PENTRU FINANTAREA PROIECTULUI TAU
  1.   Realizarea de constructii noi cu scop industrial;
  2.   Achizitia de constructii cu scop industrial destinate desfasurarii activitatii pentru care s-a solicitat finantare;
  3.   Achizitia de echipamente tehnologice: masini, utilaje si instalatii de lucru;
  4.   Achizitia de mijloace de transport neinmatriculabile, pentru sustinerea activitatii intreprinerii;
  5.   Achizitia de echipamente IT.
            Ce conditii minime trebuie sa indepliniti:
  1. Pot beneficia de finantare pe aceasta schema de ajutor de minimis, IMM-urile care nu au primit ajutoare de minimis pe o perioada de 3 ani fiscali consecutivi (anul fiscal in curs si 2 ani anteriori), sau daca au primit ajutoare de minimis in aceasta perioada, acestea cumulate nu depasesc 200.000 euro, respectiv 100.000 euro pentru intreprinderile din domeniul transportului rutier;
  2. Beneficiarul trebuie sa creeze pana la finalizarea investitiei si sa mentina pe o perioada de minim 3 ani de la finalizarea investitiei:
        ► 5 locuri de munca, pentru ajutor de minimis de pana  la 100.000 euro;
        ► 7 locuri de munca pentru un ajutor de minimis intre 100.000 euro si 200.000 euro.
 
       Echipa noastra de consultanti va poate oferi tot spijinul necesar atat pentru pregatirea proiectului cat si pentru implementarea acestuia. Pentru informatii suplimentare va stam cu placere la dispozitie la numarul de telefon: 0264.55.44.51 sau la adresa de email: office@progres-adv.ro. Va invitam sa colaboram!
Pentru participarea la plasamentele de formare profesionala va invitam sa va depuneti dosarele de candidatura in perioada 3-17 aprilie 2013, fie personal la sediul S.C.         Progress Advisory Romania S.R.L., fie prin e-mail, fax sau posta. Pentru mai multe detalii privind conditiile de participare, continutul dosarului de candidatura precum si criteriile de selectie, va invitam sa accesati link-ul www.progress-mobility-ldv.com/despre-proiect/ sau sa va adresati beneficiarului la datele de contact.

Pentru mai multe detalii privind desfasurarea proiectului va invitam sa accesati website-ul proiectului www.progress-mobility-ldv.com sau sa va adresati beneficiarului la datele de contact.

  1. Poze conferinta Zalau;
  2. Poze conferinta Brasov;
  3. Poze conferinta Suceava.

 

 

 

 

 

Afisari: 3621